Proses Tempahan


Langkah 1

ISI BORANG TEMPAHAN

Pastikan borang di isi dengan betul, tepat dan tiada kesalahan ejaan. Kami tidak akan bertanggung jawab sekiranya maklumat yg dicetak adalah di atas kesilapan anda. Sila scan dan attachkan lakaran peta lokasi majlis anda semasa mengisi borang
(pastikan peta yang betul dan jelas dipilih utk kad kahwin anda)

1. Isi Borang Tempahan Anda Di Sini:

2. Sekiranya ada maklumat tertinggal ada boleh isi borang tambahan di bawah:

3. *TIPS : Kad Jenis 4x6 sekeping hanya sesuai untuk jemputan sebelah pihak sahaja. (Jika ingin buat dua pihak tambahan RM 50 di kenakan)

Langkah 2

DEPOSIT PERTAMA

Setelah anda menerima salinan tempahan daripada pihak kami (KZKADKAHWIN Admin), sila deposit 50% (pendahuluan) untuk tempahan anda.
Sila bank in deposit ke akaun berikut:


Nama: KHAI ZONE ENTERPRISE
No. akaun: 860 113 2230

Sila isi makluman bukti transaksi pembayaran di borang:

Tempahan tanpa deposit tidak akan diproses.

Langkah 3

REKABENTUK DRAF / ARTWORK & DESIGN

Kami akan mulakan proses pembikinan artwork apabila langkah di atas telah selesai diikuti. Tempoh pembikinan adalan 7-10 hari berkerja. Rekabentuk yang telah siap akan diemailkan kepada anda untuk pengesahan.

Langkah 4

PEMBETULAN

Sila semak dengan teliti (isi kandungan + peta) kad kahwin anda. Sila emailkan semula atau hubungi kami jika terdapat pembetulan yang ingin dibuat. Sila sahkan sehingga tiada lagi sebarang pembetulan perlu dibuat.
*PERHATIAN: Pelanggan hanya boleh membuat pembetulan & perubahan sebanyak 2 kali sahaja. Sila periksa dengan teliti isi kandunagn kad kahwin. KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB ATAS KESALAHAN PADA ISI KANDUNGAN YANG TELAH DISEMAK OLEH PELANGGAN

Langkah 5

PENTING ! : DEPOSIT KEDUA - 50%

Sila buat bayaran deposit 50% dari jumlah bersih tempahan anda.

NOTA : KAD ANDA TIDAK AKAN DIPROSES CETAK SELAGI DEPOSIT 50% TIDAK DIBUAT. SILA BUAT PEMBAYARAN DENGAN SEGERA BAGI MENGELAKKAN KAD LEWAT DITERIMA.

Langkah 6

PROSES MENCETAK

Proses mencetak akan di buat apabila draf telah dipersetujui dan deposit 50% dibayar. Tempoh proses cetakan adalah diantara 7-14 hari berkerja bergantung kepada musim kahwin dan kerumitan kad kahwin anda.

Langkah 7

KAD SIAP

Kami akan menghubungi anda apabila kad anda telah siap sedia untuk diambil atau anda juga boleh menghubungi kami selepas 7 hari bekerja untuk mengetahui status kad anda.

Langkah 8

PENGHANTARAN

Penghantaran adalah tertakluk pada tempat dan keadaan. Sekiranya anda berada diluar kawasan KL perkhidmatan courier POS LAJU / CITYLINK akan digunakan dan kos penghantaran akan ditanggung oleh pembeli. Harga akan diberitahu kelak mengikut berat kad. Penghantaran ke Sabah dan Sarawak akan mengambil masa 1-3 hari, sila buat tempahan lebih awal supaya masalah kelewatan tidak berlaku.
 
My KzkadkahwinKzkadkahwinkad kahwin

Online Payment

KZ KAD KAHWIN
8602784877

Stats